loader
  • EvdenYe.com'a Hoş Geldiniz!

Üyelik Sözleşmesi

Yazar: EvdenYe.com Tarih :29.03.2020 20:18:34

18 yasindan küçük kisiler EvdenYe.com'dan alisveris yapamaz.

EvdenYe.com'dan yapilacak alisverislerde ödeme alici ile satici arasinda gerçeklesmektedir. 

Siiparisler 2 - 7 Gün Içersinde Kargoya Verilir

Siparis tarihinden sonra gerçeklesen, daha önceden ön görülemeyen sebeplerden (tabii afet, savas, terör, iletisim hatlarindaki büyük sorunlar vs.) dolayi sözlesmeyi imzalayan taraflarin sorumluluklarini yerine getirememeleri ve bu durumun on (10) günden fazla sürmesi durumunda taraflarin her birinin tek tarafli fesih hakki dogacaktir. 

EvdenYe.com'dan, satisa sundugu ürünler için stok tutmamaktadir. Müsterileri tarafindan siparis edilen ürünler, ürünün üreticisi, distribütörü veya dagiticisindan temin edilerek ulastirilmaktadir. Nadiren de olsa, tedarikçi firma stoklarinda bulunmayan ürünler yüzünden gecikmeler yasanabilir. Bu tür sorunlardan dolayi ürünün temin edilememesi veya teslimatin gecikmesi durumunda müsterilerimiz bilgilendirilir ve istenirse ürün bedeli olarak alinmis olan tutar iade edilerek siparis iptal edilir. Ücret iadesi basligi altinda detayli bilgiyi bulabilirsiniz.

Teslimat sirasinda ürün paketi müsteri tarafindan kontrol edilmeli, hasarli paketler teslim alinmayarak tutanak tutturulmalidir. Daha sonra sitemizin iletisim bilgileri kismindaki telefon numaralari aranarak durum bildirilmelidir. Bunun akabinde siparis yeniden hazirlanarak en kisa zamanda gönderilecektir. Eger hasarli, paketi açilmis ürünü teslim alirsaniz kargo firmasinin ürünü size tam olarak ulastirdigini kabul etmis olursunuz.

Satin alinan ürünler, fatura tarihinden itibaren yedi (7) gün içerisinde, paketi açilmadan, kullanilmadan ve nedeni belirtilerek iade edilebilir. 

EvdenYe.com'dan alisveris yapan kisi ve kuruluslar yukaridaki maddeleri kabul etmis sayilir.

Yorum Yaz