loader
  • EvdenYe.com'a Hoş Geldiniz!

Satışçı Sözleşmesi

Yazar: EvdenYe.com Tarih :17.12.2020 11:50:22

Bu sözlesme, sitemizdeki(www.EvdenYe.com) hizmetlerden faydalanabilmeniz için gerekli kurallari içermektedir.

SITEMIZE ÜYE OLARAK, KULLANICI SÖZLESMESI'NI OKUDUGUNUZU, IÇERIGINI ANLADIGINIZI VE HÜKÜMLERINI KABULETTIGINIZI VE ONAYLADIGINIZI KABUL, BEYAN ETMIS OLUYORSUNUZ.


1. Taraflar

Isbu sözlesme; EvdenYe Kullanici Sözlesmesi (bundan böyle kisaca 'Kullanici Sözlesmesi' olarak anilacaktir),Serdar Kocabas Sahis Isletmesi ile Site'ye üye olan Kullanici arasinda,Kullanici'nin Site'ye üye olmasi amaciyla ve Kullanici Sözlesmesi'nin, Site'ninbulundugu elektronik ortamda Kullanici tarafindan onaylanmasi aninda düzenlenmistir.

Site'ye üye olarak, Kullanici Sözlesmesi'nin tamamini okudugunuzu, içerigini bütünü ile anladiginizi ve tüm hükümlerini onayladiginizi kabul, beyan ve taahhüt etmektesiniz.

 

2. Tanimlar

EvdenYe (EY): Bacom Internet

Kullanici: Site'ye üye olan (PisirenKomsu veya Yiyen Komsu Olarak) ve Site'de sunulan Hizmet'lerden, isbu KullaniciSözlesmesi'nde belirtilen kosullar dahilinde yararlanan gerçek kisi

Yiyen Komsu (YK): Site'de sunulanHizmet'leri kullanmak suretiyle, Pisiren Komsu tarafindan satisa arz edilen evde hazirlanmis yemekleri satin alan Kullanici

Pisiren Komsu (PK): Site'de sunulanHizmet'leri kullanmak suretiyle, evinde hazirladigi yemekleri diger Kullanici'lara yönelik olarak satisa arz eden Kullanici

Site: www.EvdenYe.com isimli alan adindan ve bu alan adina bagli alt alan adlarindan olusan web sitesi

EvdenYe Hizmetleri (Kisaca"Hizmet"): Kullanici'larin Kullanici Sözlesmesi'nde tanimli olan isve islemlerini gerçeklestirmelerini saglamak amaciyla, EY tarafindan, Siteiçerisinde ortaya konulan uygulamalar

Kullanicilar, isbu sözlesmede tanimlanankurallari okuyup anladiklarini kabul ederler. EY, Kullanici'larin KullaniciSözlesmesi'nde tanimli olan is ve islemleri daha etkin sekildegerçeklestirebilmelerini saglamak üzere, diledigi zaman Hizmet'lerindedegisiklikler ve/veya uyarlamalar yapabilir. EY tarafindan yapilan budegisiklikler ve/veya uyarlamalarla ilgili olarak Kullanici'larin uymaklayükümlü oldugu kural ve kosullar, EY tarafindan, ilgili Hizmet'in kullanimiylailgili açiklamalarin bulundugu Kullanim Kosullari bölümünde Kullanici'laraduyurulur.

Ödeme Sistemi: EvdenYe herhangi bir ücret komisyon talep etmemektedir.

Ürün: Site'de PK tarafindan satisa arz edilen evde hazirlanmis yemek/yiyecek

3. Sözlesmenin Konusu ve Kapsami

3.1 Kullanici Sözlesmesi'nin konusu,Site'de sunulan Hizmet'lerin, bu Hizmet'lerden yararlanma sartlarinin ve taraflarin hak ve yükümlülüklerinin tespitidir.

3.2 Kullanici Sözlesmesi'nin kapsami,Kullanici Sözlesme'si ile Site içerisinde yeralan, kullanima, üyelige veHizmet'lere iliskin olarak EY tarafindan yapilmis olan bilcümle uyari, yazi veaçiklama gibi beyanlardir.

Yorum Yaz