loader
  • EvdenYe.com'a Hoş Geldiniz!

Ödeme Ve Teslimat

Yazar: EvdenYe.com Tarih :13.08.2020 16:19:10


Ödeme ve Teslimat

FirsatFestivali.com'dan vermis oldugunuz tüm siparislerin ödemelerini ister kredi karti ile isterseniz havale ödeme yöntemleri ile gerçeklestirebilirsiniz.

Siparisleriniz, siparis tarihinden itibaren ortalama 2-7 gün içinde kargoya verilir. Siparislerinizi takip etmek içim üye girisi yaptiktan sonra "Hesabim" bölümünü kullanabilirsiniz. 


Ayrica bizi telefonla arayarak da siparisiniz hakkinda bilgi alabilirsiniz. Siparis verdikten sonra teslimat adresi degistirilememektedir. 

O yüzden lütfen teslimat adresinizin dogrulugundan emin olunuz. Faturalariniz da ürün ile beraber elinize ulasacaktir ancak isterseniz fatura adresini siparis sirasinda farkli adres olarak belirleyebilirsiniz. Bu durumda yine fatura siparis adresine teslim edilecektir. 

Kargo bedeli siparisiniz sirasinda ödemenize eklenir. 

Teslimat sirasinda teslimat adresinde kimsenin bulunmamasi durumunda kargo sorumlusu sizin için kargo sirketinin telefon numarasini ve sube adresini içeren bir haber formu birakacaktir. 

Haber formunun birakilmasini takip eden is günü itibariyle ayni adrese ikinci ugrama gerçeklestirilecektir. 2 gün içinde haber formu üzerindeki telefon numarasini arayip evde siparisinizi teslim alabileceginiz saat dilimini bildirdikten sonra teslimat gerçeklestirilecektir.

Yorum Yaz