loader
  • EvdenYe.com'a Hoş Geldiniz!

Garanti Şartları

Yazar: EvdenYe.com Tarih :13.08.2020 16:56:31


Garanti Sartlari

Arizali ürün tamir veya degisim süreci asagida belirtilen hususlar dogrultusunda uygulanmaktadir

Satin almis oldugunuz ürün fatura tarihinden itibaren ilk 7 (Yedi) gün içerisinde ürünü hiç kullanmadan arizalanmis veya kutudan arizali çikmis ise;

Ürün tarafimiza arizasinin ne olduguna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. Gönderilen ürün tarafimiza ulastirildiktan sonra, ürün ile birlikte belirttiginiz ariza notu dikkate alinarak teste tabi tutulur. Ürünün arizasi teknik servisçe onaylanmalidir.

Teknik serviste arizali oldugu tespit edilen ürünün; stok durumu müsait olup olmadigi kontrol edilir, stokta mevcut ise birebir degisim yapilarak tekrar ürün sahibine gönderilir.

Stok durumu müsait olmadigi durumlarda ürün sahibi ile irtibata geçilerek ya ürün iade alinir ya da müsterinin onayinin ardindan muadili veya benzeri bir ürün ile degisim yapilarak ürün sahibine gönderilir. Bu tip ariza durumunda, arizali ürünün tarafimiza faturasi, tüm ek, ilave donanimlariyla beraber ve orijinal ambalaji ile eksiksiz gönderilmesi gerekmektedir. Bu süreç 1 (Bir) ila 3 (Üç) is günü sürebilmektedir.

Bu süreçteki arizali ürünün MÜSTERIDEN-BIZE ULASIM bedeli tarafimizca karsilanacak olup, TEKNIK SERVISTEN- MÜSTERIYE ULASIM bedeli müsteri tarafindan ödenecektir. 

Bu gönderinin MÜSTERIDEN-BIZE ULASIM bedeli tarafimizca karsilanacak oldugundan dolayi ulasim bedeli tarafimizca yapilacaktir. Bu sebepten gönderinin anlasmali oldugumuz KARGO firmasi ile tarafimiza ulastirilmasi gerekmektedir.

Aksi halde (anlasmamizin olmadi bir kargo firmasi ile gönderilmesi durumunda) ürün müsteriye iade edilmek üzere lojistik firmasina geri verilecektir.

Satin almis oldugunuz ürün fatura tarihinden 7 (yedi) günün ardindan veya normal garanti sürecinde arizalanmis ise; 

Ürün tarafimiza arizasinin ne olduguna dair bir bilgilendirme notu ile birlikte gönderilmelidir. 

Gönderilen ürünün kabul edilmesinin ardindan, ürün ile birlikte belirttiginiz ariza notu dikkate alinarak teste tabi tutulur.

Ürünün arizasi teknik servisçe onaylanmalidir.

Teknik serviste arizali oldugu tespit edilen ürünün; onarim veya degisim yapilmak üzere ilgili firmaya ulastirilir. Bu tip ariza durumunda, arizali ürün tarafimiza faturasi ile beraber gönderilmeli, arizali ürün yaninda herhangi bir aksesuar gönderilmemelidir. Bu süreç ilgili yasada da belirtildigi gibi minimum 10 (On) ila maksimum 30 (Otuz) gün sürebilmektedir.

Yorum Yaz